Contact & Wie zijn wij

Je kunt ons het best bereiken via e-mail:

info(@)hetpauwerhuis.nl

Anders via telefoonnummer:

06 55 153 000

Bedrijfsgegevens:

kvk nummer: 53 164 962
btw nr. NL850775607B01

Wie zijn wij

Wij zijn Alexandra en Thomas, samen managing partners van Het Pauwerhuis. Alexandra is ook auteur van de beeldende intervisiemethodes Ziejem en Mapjem, gemaakt in co-creatie met Inge Verloop. Onze hoofden en harten borrelen vol nieuwe ideeen en we kunnen niet wachten deze ook aan jullie te presenteren. Kom dus regelmatig op onze website kijken of er iets nieuws bij gekomen is. Of maak kennis met ons tijdens een workshop!

 

Alexandra Broussard

Studeerde Communicatie aan de HR&O en Pedagogiek – Onderwijskunde aan de EFA. Als coach, trainer en auteur zet zij haar uitgebreide werkervaring en professionaliteit in om personen en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling. Alexandra is een onmiskenbaar dynamisch, energiek en positief persoon. Met humor en liefde voor mensen weet zij snel tot de kern te komen en ruimte te laten voor de eigenheid van de mensen die zij voor zich heeft.

Thomas Baaijens

heeft een jaar highschool gedaan in Amerika en studeert nu Marketing & Communicatie op het Regiocollege. Hij is ondernemend en creatief en ontwikkelt zichzelf als maat binnen Het Pauwerhuis. Bij al zijn werkzaamheden weet hij zijn talenten ten volle te benutten. Hij is enorm creatief en een pionier in hart en ziel. Hij houdt ervan om producten en diensten te ontwikkelen die nog niet bestaan en daarmee een zo groot mogelijke groep mensen te bereiken, verrijken.

LinkedIn: Alexandra en Thomas (komt binnenkort)